electrobel
you are using Microsoft Internet Explorer in a too old version, please respect the developers and update your browser or use one of those decent browser.
download Mozilla Firefox download Google Chrome download Apple Safari download Opera
 
Loading data, please wait...
 
This will delete you message, are you sure ?
Sticky thread : On / Off
Lock thread : On / Off
This will delete this thread, are you sure ?

Forum : Bug Reports : mp3 streamer issues

ZARk [be]
Profile Picture
Post: 1779
Status:
Last track:
okay..

so couple of people are having this odd issue where the flashplayer stays stuck on the "loading" phase ...

I'm trying to fix this as we speak, but since the problem doesn't always happen it's hard to check.

if you get the problem again, please tell me here
 
 
 
kaoz [be]
Profile Picture
Post: 352
Status:
Last track: Morbidity (part2:Time4T)
i seem 2 have had this problem from my first day on ebel, but i got used 2 it and immediatly click a second time where it starts without any problem...
 
 
 
ZARk [be]
Profile Picture
Post: 1779
Status:
Last track:
Quote:
Originally posted by : kaoz

i seem 2 have had this problem from my first day on ebel, but i got used 2 it and immediatly click a second time where it starts without any problem...

erm okay ... but i'm trying to solve it ... do you still have the problem ? (today)
 
 
 
kaoz [be]
Profile Picture
Post: 352
Status:
Last track: Morbidity (part2:Time4T)
yep, still the same, but i don't mind clicking twice...
i use the well-hated IExplorer

had a different problem today... clicked userz, selected a name and then tried to click songz, but didn't work... profile the same (the 2 blue knobz under the user-picture)

kinda bizar, had to go thru muzik...
 
 
 
ZARk [be]
Profile Picture
Post: 1779
Status:
Last track:
Quote:
Originally posted by : kaoz

had a different problem today... clicked userz, selected a name and then tried to click songz, but didn't work... profile the same (the 2 blue knobz under the user-picture)



that's being fixed ... IE not liking my new skinned buttons ^^

just have to go thru 10000 lines of code to change a couple of lines and it's all good ^^
 
 
 
sleam [be]
Profile Picture
Post: 5
Status:
Last track:
i have this problem...since a few weeks
can't listen the song ( au mieux 1 sur 5...)
it is a flash player bug?
 
 
 
ZARk [be]
Profile Picture
Post: 1779
Status:
Last track:
Quote:
Originally posted by : sleam

i have this problem...since a few weeks
can't listen the song ( au mieux 1 sur 5...)
it is a flash player bug?


whats the exact problem? it stays stuck on "loading ..." ?
or other ?
 
 
 
heatfuse [be]
Profile Picture
Post: 100
Status:
Last track: maelstrong
have a little bug (nothing serious, but I thought I'd mention it anyway):

when I finished playing a song and press play again, the slider is stuck at the end...I can still move it and get to the right spot in the song, but it doesnt move anymore as the song progresses. thx 4 checking it out ZARk
 
 
 
Funky [be]
Profile Picture
Post: 181
Status:
Last track: Deephouse Funky Bass
Quote:
Originally posted by : heatfuse

have a little bug (nothing serious, but I thought I'd mention it anyway):

when I finished playing a song and press play again, the slider is stuck at the end...I can still move it and get to the right spot in the song, but it doesnt move anymore as the song progresses. thx 4 checking it out ZARk
Yep, got that to...
 
 
 
ZARk [be]
Profile Picture
Post: 1779
Status:
Last track:
yeah i know

saw it a couple of times :)

it's because of the different playmodes :)

once the songs gets to the end, the playmode is set to 'stop'
and when you press play it doesn't set it back to 'play',.

that's been fixed now :)
 
 
 
Funky [be]
Profile Picture
Post: 181
Status:
Last track: Deephouse Funky Bass
Quote:
Originally posted by : ZARk
that's been fixed now :)

Muchos Gracias!
 
 
 
heatfuse [be]
Profile Picture
Post: 100
Status:
Last track: maelstrong
goodie! that was quick! grazie mille!
 
 
 
Funky [be]
Profile Picture
Post: 181
Status:
Last track: Deephouse Funky Bass
Quote:
Originally posted by : Funky

Quote:
Originally posted by : ZARk
that's been fixed now :)

Muchos Gracias!

Hmm, have I been to quick? I just noticed it again in the mp3 player...the bar gets stuck, browsing the song is still possible... Same as before actually :) Not that it bothers me that much...Just can't see the time indication then....Yea well, if I wanna now, I can always download the track... There have been other priorities I guesss ;)
 
 
 
ZARk [be]
Profile Picture
Post: 1779
Status:
Last track:
please be more precise :)


what do you do exactly.
what happens.


thank you :)
 
 
 
Funky [be]
Profile Picture
Post: 181
Status:
Last track: Deephouse Funky Bass
Quote:
Originally posted by : ZARk
please be more precise :)

Thought you were allready aware of the 'problem'.

So what I do is the following:
1) I push listen
2) I listen to the song entirely, untill it stops
3) I take the handle of bar & drag it to where ever
4) The song plays from where ever I let go of the bar, but from then...then bar doesn't move anymore... The song still plays though...

FF user here & flashplayer 8,0,22,0 installed... Dunno it's due to my flash version?
There you got your precision...
Let me know if you need other info..
 
 
 
ZARk [be]
Profile Picture
Post: 1779
Status:
Last track:
ah no indeed.


i just took care of the PLAY button

forgot the case where you just drag the bar without pressing play ^^

normally in mode stop it should play when you drag the bar ;)

i'll take care of that when i'm back at my workstation ...

doing some video works ;)
(vvvv ... btw, if someone's already coded vertex shaders before ... i won't mind a hand ^^ )
 
 
 
Funky [be]
Profile Picture
Post: 181
Status:
Last track: Deephouse Funky Bass
Aaait ;) No hurry, doesn't bother me... Just wanted u to know ;)
 
 
 
ll321 [be]
Profile Picture
Post: 4
Status:
Last track:
i've got a problem with a track;
the player says that it's only 30 sec;
but in the details it appears 4 min 30 sec;
it was ok when i posted it;
may i have to re-upload the file?

 
 
 
crap [be]
Profile Picture
Post: 55
Status:
Last track: meltdown
Quote:
Originally posted by : kaoz
had a different problem today... clicked userz, selected a name and then tried to click songz, but didn't work... profile the same (the 2 blue knobz under the user-picture)
kinda bizar, had to go thru muzik...

So did i (iexpl indeed)
 
 
 
ZARk [be]
Profile Picture
Post: 1779
Status:
Last track:
Quote:
Originally posted by : ll321

i've got a problem with a track;
the player says that it's only 30 sec;
but in the details it appears 4 min 30 sec;
it was ok when i posted it;
may i have to re-upload the file?




mmh, thats a problem with your browser's cache ...
it's not the first time it happens ..
basically your browser thinks it has the complete version,when in fact it doesn'"t ...

thought about it last night again, and i might have found a solution ;)