electrobel
you are using Microsoft Internet Explorer in a too old version, please respect the developers and update your browser or use one of those decent browser.
download Mozilla Firefox download Google Chrome download Apple Safari download Opera
 
Loading data, please wait...
 
This will delete you message, are you sure ?
Sticky thread : On / Off
Lock thread : On / Off
This will delete this thread, are you sure ?

Forum : Scene News : Geluid van Nederland wedstrijd tot 16 december!

netwaves [be]
Profile Picture
Post: 2
Status:
Last track:
In het project ‘Het Geluid van Nederland’ worden de Eigen Opnames uit het unieke geluidenarchief van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid beschikbaar gemaakt. Deze collectie bestaat uit zo’n 10.000 geluidsopnames uit de jaren ‘50 tot de jaren ’90: van paardentrams en straatverkopers tot rellen in Amsterdam en de Elfstedentocht van 1986. Daarvan wordt in dit project een selectie van 2.000 geluiden beschikbaar gemaakt. De collectie geluiden wordt met dit project online toegankelijk gemaakt voor raadpleging én hergebruik, onder de Creative Commons licentie Naamsvermelding-GelijkDelen-licentie. Deze licentie geeft geïnteresseerden expliciet toestemming om de geluiden te ‘remixen’ en te verspreiden, zolang zij hierbij de herkomst van de geluiden vermelden en de resultaten van het hergebruik onder dezelfde voorwaarden delen.

Om deze geluidenbank wat meer onder de aandacht te brengen van de audiocommunities heeft het Geluid van Nederland momenteel een wedstrijd lopen waar je enkele hele leuke prijzen kan winnen!
Er is een prijs voor de beste fieldrecordings en een prijs voor de beste muziekproductie op basis van de geluiden uit hun verzameling. Deelnemen kan nog tot 16 december!

Meer info op: http://www.geluidvannederland.nl/win