electrobel
you are using Microsoft Internet Explorer in a too old version, please respect the developers and update your browser or use one of those decent browser.
download Mozilla Firefox download Google Chrome download Apple Safari download Opera
 
Loading data, please wait...
 
This will delete you message, are you sure ?
Sticky thread : On / Off
Lock thread : On / Off
This will delete this thread, are you sure ?

Forum : Parties : ]nike dunk high

Edannink [be]
Profile Picture
Post: 1
Status:
Last track:
Errolson Hugh en Nike hebben behoorlijk succesvol samen gewerkt aan samenwerkingen op nike dunk high outlet online een gebied van schoenen, omdat ze silhouetten zoals hun Air Force 1 Low, Air flow Presto en Air VaporMax opnieuw hebben geformatteerd doorway de lens van zijn zeer gerespecteerde ACRONYM-afdruk. Hoewel al deze genoemde typen aan het publiek zijn geleverd, lijkt het erop dat de ontwerper meer projecten met de Swoosh-familie in de voorraad experienced, aangezien hij zojuist het ACRONYM x Nike BLUNK via zijn IG heeft onthuld. vorm die sterk lijkt op de Soak High, maar een gladdere tussenzool heeft die uit de Blazer is gescheurd - vandaar de naam die de twee klassieke Nike-modellen verenigt.

Hoewel hun Georgetown Hoyas het meest verbonden zijn met hun Nike Terminator, past een merk de kenmerkende kleuren van de school feet op een aankomende Soak Low. De aankomende Nike air max 90 Low "Georgetown" leent hun grijze en marineblauwe tinten van de Hoyas voor een paar dat hun twee volgt. -toon "Wees trouw aan je school" collegiaal thema ondanks dat het geen deel uitmaakt van het originele pakket. Binnenin wijkt het Nike-logo van de binnenzool af van het thema fulfilled een vleugje oranje. nike dunk low outlet sale Hun Georgetown-kleuren zijn een primeur voor de Dunk Lower, maar een Dunk Higher die in 1999 werd uitgebracht met vergelijkbare kleurblokkering. Nike SB bracht ook een op Terminator geïnspireerde Dunk High uit within Hoyas-kleuren als onderdeel vehicle een "Rivalry" -collectie within 2014.

De lijst fulfilled samenwerkingspartners van Vans wordt steeds groter en de hele week hebben ze er nog een toegevoegd. In samenwerking met VSSL, fabrikant vehicle outdoor utility gear, is actually Vans klaar om het trio klassieke silhouetten fulfilled outdoor-ready functies te lanceren. De nieuwe samenwerking tussen Vans en VSSL introduceert iets geheel nieuws voor sneaker releases met hun op maat gemaakte noodkits die naast het schoeisel worden gelanceerd. Elk is actually afgestemd op het bijpassende silhouet, of het nu de robuustere, all-terrain "Camp Supplies" -versie is pass away bij de Sk8-Hi hoort, of de "Skate" durante "Surf" EHBO-kits die passen bij de Old Skool VLT LX of Tijdperk VLT LX, respectievelijk. Elke VSSL-kit bevat dezelfde basisitems, waaronder een aluminium verpakking van militaire kwaliteit pass away ook dienst doet als een krachtige zaklamp, vans old skool online shop outlet het met olie gevuld kompas en een selectie vehicle avontuurlijke uitrusting die zorgvuldig is samengesteld om bij uw sportkeuze te passen.

Modemerken en muziekartiesten pass away samenwerken zijn niets nieuws. De merken en beroemdheden weten dat ze veel geld kunnen verdienen als ze hun namen combineren en de roem gebruiken om duizenden paren ght verkopen. De laatste pass away we kennen zijn Vehicles en de Amerikaanse rockband Foo Fighters. Om een 25-jarig jubileum te vieren sinds de release vehicle hun debuutalbum, heeft Foo Fighters samengewerkt met Vehicles om een speciale versie van de Sk8-Hi ght bedenken. Het klassieke silhouet heeft veel details pass away betrekking hebben op Foo Fighters. Waarom Sk8-Hi? Blijkbaar is het de favoriete stijl van de bandleden, te beginnen met gitarist en zanger Dave Grohl. Deze samenwerking toont een principe van eenvoud vans sk8 online shop nederland de band, zoals blijkt uit de no-nonsense zwart-wit-rode kleurencombinatie.